DOSTAVA IN STROŠKI DOSTAVE

Rok odpreme blaga je razviden iz potrditve naročila s strani podjetja. Podjetje kupca o odpremi blaga obvesti na elektronski naslov. Blago, ki je na zalogi, bo iz skladišča podjetja odpremljeno še isti dan ob potrditvi naročila (ne velja za praznike in vikende). Naročila, plačana po predračunu, bodo iz skladišča podjetja odpremljena v dogovorjenem roku, po obdelavi prejetega plačila.

Dostavo po Sloveniji opravlja Pošta Slovenije. Blago, ki je na zalogi, bo iz skladišča podjetja odpremljeno še isti dan (ne velja za praznike in vikende), v kolikor bo naročilo potrjeno do 11. ure. Naročila, potrjena po 11. uri, bodo obdelana in odpremljena iz skladišča naslednji delovni dan. Podjetje Pošte Slovenije zagotavlja, da bo blago dostavilo do kupcev v vseh krajih Slovenije v roku 48 ur od odpreme blaga iz skladišča podjetja med delovnim časom od 8. do 16. ure. Pooblaščena dostavna služba si pridržuje pravico preverbe istovetnost prevzemnika blaga (vpogled v osebni dokument), s čimer je zagotovljeno, da se kupljeno blago izroči pravemu naročniku. Naročila, plačana po predračunu, bodo iz skladišča podjetja odpremljena naslednji dan po obdelavi prejetega plačila. V kolikor blago ni na zalogi in ga podjetje kupcu zaradi nepredvidljivih razlogov ne more zagotoviti v obljubljenem roku, bo pri dobavitelju skušalo dogovoriti čim krajši dobavni rok in kupca o tem obvestilo. Dobavni rok se lahko v času od oddaje naročila do pričetka obdelave naročila tudi spremeni, o čemer bo podjetje kupca obvestilo. Če podjetje katerega izmed izbranih izdelkov nima na zalogi, bo izbrano pošiljko odpremilo isti dan, ko bo podjetje prejelo izdelke na zalogo. Komercialisti podjetja bodo kupca o stanju zaloge in dobavnem roku obveščali preko elektronske pošte ali telefona. Vsa naročila s strani podjetja bodo odposlana na naslov, ki bo s strani kupca naveden v oddanem naročilu.

Pošiljke so vročene med 8.00 uro zjutraj in 18.00 zvečer.

Cena dostave naročenega blaga podjetje zaračunava glede na vrednost naročenega blaga z DDV:

do 5 kg - 3, 99 EUR z DDV
do 10 kg - 5, 99 EUR z DDV
do 20 kg - 14, 99 EUR z DDV
nad 30 kg - 19, 99 EUR z DDV

Poštnina je brezplačna pri naročilu nad 250€ z DDV.

Strošek dostave se kupcu informativno izpiše in prišteje v košarici, pred oddajo naročila in je prikazan tudi na računu, ki ga kupec prejme z naročenim blagom. Strošek dostave je enoten za dostavo po Sloveniji. Kupec ima tudi možnost osebnega prevzema kupljenega. Osebni prevzem se lahko izvrši s predložitvijo originalnega potrdila o plačilu predračuna in osebnega dokumenta.

Evropski sklad za regionalni razvoj