O podjetju

Eogen d.o.o.

Skupaj smo lahko “sončni projekt”. ŽE 15 LET JE NAŠA NAJVEČJA PREDNOST FLEKSIBILNOST, saj smo zmožni dobaviti praktično vse, kar potrebujete za izgradnjo sončne elektrarne. Ne glede na velikost vašega projekta ali posebne zahteve, bomo našli “nabavno pot”, ki vas bo pripeljala do iskane komponente.

Ponosno se predstavljamo kot podjetje, ki ga sestavlja predana ekipa, ki se ukvarja z uvozom in distribucijo najnaprednejše opreme za sončne elektrarne.

Naša zavezanost kakovosti nas je popeljala k sodelovanju z vodilnimi svetovnimi blagovnimi znamkami, med katerimi izstopajo priznani proizvajalci, kot so: Jinko, Longi, Trina, JaSolar, Canadian in številni drugi. Blagovne znamke modulov, ki jih zastopamo so ponosno ocenjene z nazivom TIER1, kar pomeni, da lahko računate na vrhunsko kakovost in zanesljivost.

Poleg tega smo izbrali najboljše inverterje ter optimizatorje na trgu, med katerimi so prestižne blagovne znamke, kot so: SMA, Huawei, Sungrow, Tigo, SolarEdge, SoFar, Foxess in Fronius. S tovrstnim izborom boste zagotovo dosegli najvišje standarde učinkovitosti in trajnosti.

Naša ekipa ima več kot 15 let izkušenj na področju prodaje in distribucije, zaradi česar smo postali zaupanja vreden partner tako v Sloveniji kot tudi preko meja. Naše stranke cenijo našo zanesljivost, strokovnost in pripravljenost, da prisluhnemo njihovim edinstvenim potrebam.

Zelo bomo veseli vašega odgovora oziroma klica, da ugotovimo kakšne so možnosti za sodelovanje.

Kontaktiraj nas
150000 130000 50000 150000
+

moduli

+

optimizatorji

+

razsmerniki

+

ostala elektronika

Povpraševanje

Evropski sklad za regionalni razvoj