Ostali material

Omogočamo dobavo tudi ostalih komponent, kot so: mikrorazsmerniki, hranilniki energije, polnilnice za e-vozila, konektorji, spremljevalni material.

Naša ponudba zajema širok spekter komponent in opreme, kar vključuje tudi mikrorazsmernike, hranilnike energije, polnilnice za električna vozila, različne vrste spremljevalnega materiala. Tako strankam omogočamo celovito oskrbo z vsemi potrebnimi elementi za njihove projektne potrebe.

Mikrorazsmerniki predstavljajo najnovejšo tehnologijo in so ključni za učinkovito pretvorbo in upravljanje energije v različnih sistemih, hranilniki energije pa zagotavljajo zanesljivo shranjevanje električne energije za različne namene; opcijsko tudi v primeru izpada električnega omrežja.

Polnilnice za električna vozila so postale nepogrešljiv del infrastrukture za voznike električnih vozil, zato vam nudimo različne možnosti, ki se prilagajajo potrebam vaših naročnikov. Naša portfelj vključuje tudi različne vrste spremljevalnega materiala, ki se uporablja v številnih aplikacijah, in so ključni za zagotavljanje zanesljive povezave med komponentami.

Ne glede na vaše potrebe v energetskem sektorju, smo pripravljeni zagotoviti ekskluzivne kakovostne komponente in opremo, ki vam bodo pomagale doseči vaše cilje in optimizirati vaše projekte. Z našo celovito ponudbo lahko računate na zanesljivost, učinkovitost in inovacijo.

Za konkretna vprašanja in povpraševanja smo na voljo preko spodnjega obrazca, kjer oddate konkretno vprašanje ali na številki +386 (0)70 827 743.

BYD-battery Easee-charger Foxess-battery Huawei-battery Huawei-charger konektorji-1 konektorji-2 mikrorazsmernik Pylontech-battery SMA-charger Solaredge-charger Zaptec-charger SolarEdge-Home-Battery

Povpraševanje

Evropski sklad za regionalni razvoj